Clubsandwich med majskolber

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 grambacon i skiver
  • 600 gramkyllingefilet
  • 4 stkmajskolber
  • 2 stktomater
  •  salat efter eget valg
  • 8 skivergroft sandwichbrød
  •  karrymayo eller dressing
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Clubsandwich er en caféklassiker! Og det er slet ikke svært at lave sin egen mesterlige udgave. Her har vi fyldt clubsandwichene med klassisk kylling, bacon, salat, tomat og selvfølgelig karrydressing. Den kan du købe færdig eller lave selv ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. Bemærk, at retten er til to dage. Halvdelen af kyllingen og baconen bruger vi i en nem pastasalat dagen derpå :o)

Fremgangsmåde

1. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Tag halvdelen fra til pastasalaten i morgen.

2. Krydr kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i baconfedtet på panden. Hvis fileterne er meget tykke, eller du har ekstra travlt, kan du skære dem igennem på langs. Så bliver de hurtigere færdige. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efter du har rørt ved fersk kylling. Gem halvdelen af de stegte kyllingefileter til pastasalaten i morgen.

3. Mens kyllingen steger, ordner du resten. Skær enderne af majskolberne og fjern bladene og de der mega irriterende hår! Del majsene i mindre stykker og kog dem i 5-10 minutter i en gryde med saltet vand. Gem en kolbe eller to til pastasalaten i morgen.

4. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

5. Skær kyllingefileterne i skiver og stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener. Lad nu familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich.

6. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme halvdelen af de stegte kyllingefileter, lidt bacon og en majskolbe eller to. Så har du til en ninjahurtig pastasalat dagen derpå!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre