Pastasalat med kylling og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastasalat er super nem og lækker aftensmad. Den moderne udgave af den klassiske biksemad. Køkkenets romkugle. Eller. I hvert fald er pastasalat perfekt til at få bugt med resterne i køleskabet. Her har vi brugt resterne fra vores lækre clubsandwich, men har du ikke kylling og bacon tilovers, kan du sagtens undlade kød eller stege en kyllingefilet eller to samt lidt bacon til lejligheden. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra majsene, tø dem op, hvis de er frosne eller skær dem af kolberne, hvis du bruger kogte majskolber. Vask tomater og agurk og skær begge dele i mundrette bidder.

2. Bland grøntsagerne sammen med pasta og feta og hæld hele herligheden op på et fad eller i en skål. Top med stegt kyllingefilet revet i stykker samt lidt stegt bacon, hvis du har noget tilovers (som om!). Server med karrymayo eller anden dressing.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre