Coleslaw med kål, gulerødder og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramgulerødder*
  • 300 gramhvidkål
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En klassisk coleslaw med revne gulerødder og fintsnittet hvidkål, som vi blander med en lækker creme fraiche dressing. Coleslawen kan købes færdig, men du kan altså også lave den selv med opskriften her. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl hvidkålen og skær den i tynde strimler.

2. Bland creme fraiche sammen med mayo,, honning og sennep og smag til med salt og peber.

3. Bland gulerødder og kål sammen med dressingen.

4. Server salaten til pulled pork, burgere, ribs eller andre af dine yndlingsretter. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre