Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En klassisk coleslaw med revne gulerødder og fintsnittet spidskål, som vi blander med en lækker creme fraiche dressing. Coleslawen kan købes færdig, men du kan altså også lave den selv med opskriften her. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramgulerødder
- 300 gramspidskål
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 3 spskmayonnaise
- 1 spskakaciehonning
- 1 spskdijonsennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.2
Bland creme fraiche sammen med mayo,, honning og sennep og smag til med salt og peber.3
Bland gulerødder og kål sammen med dressingen.4
Server salaten til pulled pork, burgere, ribs eller andre af dine yndlingsretter. Velbekomme!