Confiteret andelår med timiankartofler, sovs og grønkålssalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 850 gramkartofler på glas
  • 425 gramconfiteret andelår
  • 0.5 spsktørret timian
  • 100 gramnøddemix
  • 3 stkclementiner
  • 2 stkæbler
  • 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 terningoksebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  •  dressing efter eget valg
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Confiteret andelår med timiankartofler, sovs og grønkålssalat

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Confiteret andelår er super møre og smager virkelig dejligt. Vi serverer dem med timiankartofler, sovs og en kålsalat med æbler og clementiner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 850 gramkartofler på glas
  • 425 gramconfiteret andelår
  • 0.5 spsktørret timian
  • 100 gramnøddemix
  • 3 stkclementiner
  • 2 stkæbler
  • 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 terningoksebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  •  dressing efter eget valg
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Hæld vandet fra kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad sammen med andelårene. Krydr med timian og lad det hele stege i ca. 30 minutter - dog skal du bruge stegeskyen efter 25 minutter.

3. Rist imens nøddemixen på en tør pande og lad herefter nødderne køle af på en tallerken. Skræl clementinerne og del dem i både. Skyl æblerne og skær dem i mundrette bidder. Bland kålblandingen med clementiner, æbler og nødder. Top med dressing.

4. HUSK grydelapperne: Tag det ildfaste fad ud af ovnen og hæld stegeskyen i en gryde. Stil fadet tilbage i ovnen og lad det stege videre.

5. Tilsæt fløde og smuldret bouillon til stegeskyen og lad det hele koge op under omrøring. Jævn sovsen med lidt majsstivelse rørt ud i en smule vand i en kop. Tilsæt kulør efter behag og smag til med salt og peber.

6. Server de møre andelår med kartofler, sovs og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle clementinerne. De kan også røre i sovsen og smage den til.

.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre