Cornflakes-panerede rødspætter med pastasalat og dilddressing

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 100 gramcornflakes
  • 1 stkæg
  • 225 gramrødspættefileter
  • 2 stktomater
  • 300 gramgulerødder*
  • 60 gramkrøllet salatmix
  • 2 stkavocado
  • 100 gramnøddeblanding
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Rødspætter paneret i cornflakes smager super godt og giver en lækker sprød fisk. Vi serverer dem med pastasalat med grøntsager og en færdig salatblanding med nødder, kerner og dilddressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem straks under koldt vand.

2. Kom cornflakes i en pose og lad ungerne give dem en byge velrettede håndkantsslag! Bland nu cornflaksene med salt og peber og hæld dem ud på en flad tallerken. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hvis rødspætterne er store, så halver dem og vend dem først i æg, så det er godt fordelt på alle stykker. Vend dem herefter i de knuste cornflakes. Steg dem på en pande i olivenolie.

3. Skyl tomaterne og skær den i mundrette stykker. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skyl salaten. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.

4. Bland pastaen sammen med grøntsagerne og nødder.

5. Hak dild fint og bland det sammen med sennep, creme fraiche og smag til med salt og peber.

6. Server de knasende rødspætter med pastasalat og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære tomater. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre