Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker broccolisuppe med ærter og cremefine. Serveret med sprød kalkunbacon og ristede pinjekerner som topping og sprøde flutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkbroccoli
- 100 gramfrosne ærter
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 100 gramkalkunbacon
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 2.5 dlcremefine 15%
- 25 grampinjekerner
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og skær begge dele i grove tern. Pluk broccolien i små buketter og skær stokken i små tern.3
Kom en sjat olivenolie i en dyb gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccoli, ærter, vand og bouillon og lad det koge i ca. 15 min.4
Imens suppen koger: Skær kalkunbaconen i tern og læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg flutene ved siden af og bag det hele i ovnen i ca. 10 min.5
Blend suppen med en stavblender, tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.6
Rist pinjekerne på en tør pande til de får lidt farve.7
Server suppen i skåle med kalkunbacon og pinjekerner som topping og lune flutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.