Cremet kylling og chorizo med frisk pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 80 gramchorizo- eller anden pølse
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 tsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramedamamebønner
  • 300 gramgulerødder*
  •  frisk pasta
  • 50 gramrevet hård ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet den nemmeste og lækreste pastaret med chorizo, kylling og cremet flødesovs, som vi serverer med revet ost på toppen og gnavergrønt som tilbehør. Opskriften er særligt god til travle dage. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær chorizoen i mindre stykker. Hak hvidløget fint og steg det sammen med chorizo i lidt olivenolie på en pande, til det hele har fået farve. Skær inderfileten i mindre stykker og tilsæt det til chorizoen. Steg videre i et par minutter.

2. Tilsæt madlavningsfløde, oregano og smuldret grøntsagsbouillon og rør rundt, indtil bouillonen er opløst i sovsen. Smag til med salt og peber.

3. Hæld de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter og hæld derefter vandet fra. Skræl og skær gulerødderne i stave til gnavergrønt.

4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og bland pastaen sammen med kødblandingen. Server med revet ost på toppen og voila, så er der lækker aftensmad.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med med til at skære chorizoen i stykker. De kan også skære gulerødder til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre