Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en virkelig lækker cremet one pot pasta med hakket kyllingekød, tørret timian, squash, cherrytomater, gulerødder og friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 20 stkcherrytomater
- 1 stksquash
- 1 stksnackpeber
- 400 gramhakket kyllingekød
- 400 grampennepasta med fuldkorn
- 175 gramrevne gulerødder
- 2 spsktørret timian
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 7 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 200 gramfriskost(Naturel)
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl snackpeberen og skær den i små tern.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og kyllingekød. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær friskosten der skal vendes i til sidst.3
Bring hele molevitten i kog. Læg herefter låg på, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min. til pastaen er færdig. Husk at røre i gryden undervejs.4
Vend friskosten i og smag til med salt og peber.5
Server i dybe skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.