Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker efterårsret med cremet paprikasovs med cremefine, skinkeschnitzler, peberfrugt og champignoner serveret med fuldkorns-couscous. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 200 gramchampignon
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 250 gramskinkeschnitzler
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninghønsebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous som anvist på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skær løg i små tern og hak hvidløget fint.3
Skær skinkeschnitzlerne i mundrette størrelser.4
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika heri. Tilsæt skinketern, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.5
Tilsæt champignoner og peberfrugt og lad retten stege videre i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.6
Server den cremede paprikagryde med couscous. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skylle peberfrugten.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.