Cremet pasta med ærter og grøn pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 2 stkløg
  • 3 fedhvidløg
  • 350 gramfrosne bønner
  • 90 gramgrøn pesto
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 250 gramfrosne ærter
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig vegetarisk pastaret med grøn pesto, bønner, ærter og parmesan på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken og hæld vandet fra.

2. Skræl løg og hvidløg og hak dem fint. Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt bønner, pesto og cremefine og lad det hele simre i 10 min.

3. Tilsæt ærter og lad det simre videre i 5 min. Smag til med salt og peber og vend hele molevitten sammen med pastaerne.

4. Server den cremede pastapesto med revet parmesan på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn smage, om pastaerne er færdigkogte og helt perfekte "al dente". Ekstra smag: Tilsæt soltørret tomater og top med ristede pinjekerner.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre