Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En enkel og nem pastaret med laks. Serveret med fennikelsalat med spidskål, dild og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 225 gramlaksefileter
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkfennikel
- 1 pottedild
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.2
Skær laksefileterne i mundrette stykker. Kom dem i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.3
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Svits herefter begge dele på en varm pande med lidt olivenolie. Tilsæt cremefine og lad sovsen simre.4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.5
Fjern skindet fra laksestykkerne, vend dem forsigtigt i sovsen og lad det simre. Smag til med salt og peber.6
Snit spidskål og fennikel fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl og hak dilden fint. Vend spidskål, fennikel og dild sammen med saften fra en citron, olivenolie, salt og peber.7
Vend sovsen sammen med pastaerne. Server den cremede pastaret med fennikelsalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og hvidløgene og komme vand og salt i en gryde til pasta.