Cremet pasta med laks og pikantost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 0.5 bundtgrønne asparges
  • 100 gramrøget laks
  • 100 grampikantost
  • 3 dlmælk
  •  frisk fuldkornspasta
  •  akaciehonning*
  •  citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er en virkelig nem og hurtig ret - ca. 20 minutter skal du bruge, så er der mad! Lækker pasta med en cremet sauce af pikantost, laks og grønne asparges. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog til pastaen.

2. Hak løget fint. Knæk det nederste af aspargesene og skær det øverste i mundrette bidder. Skær laksen i strimler.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Steg løget i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt pikantost og mælk og rør godt, til osten er opløst. Varm op og tilsæt asparges og laks. Lad det simre et minuts tid og smag til med lidt honning, citron og salt og peber.

5. Vend pasta og lakseblandingen sammen. Servér i dybe tallerkener og drys evt. med lidt grønt på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre