Cremet pasta med laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramlaksefileter
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 75 gramfriske spinatblade*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker cremet pastaret med frisk fuldkornspasta, squash, friske spinatblade, cremefine og laks bagt i ovnen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom laksefileterne i et ildfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir og krydr med salt og peber. Bag laksen i ovnen i ca. 20-25 min.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

3. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.

4. Varm en pande op med olivenolie og svit løg og hvidløg. Tilsæt cremefine og revet squash og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt spinaten og lad det simre i yderligere fem minutter. Smag til med salt og peber.

5. Vend sovsen sammen med pastaen, anret i skåle og top med ovnbagt laks. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne og smage sovsen til. Ekstra smag: Top med lidt friskpresset citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre