Cremet pasta med rejer og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spskeddike
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 2 fedhvidløg
  • 200 gramfrosne rejer
  • 75 gramfriske spinatblade*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig lækker cremet pastaret med frisk fuldkornspasta, hakkede tomater, cremefine, frisk spinat og rejer. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og hak det fint. Varme lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Svits løget og tilsæt hakkede tomater, cremefine, bouillon og eddike. Lad saucen simre i ca. 10 min.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Varm lidt olivenolie op på en panden og svits hvidløget. Tilsæt rejer og lynsteg dem.

4. Skyl spinaten. Vend spinat og de lynstegte rejer i saucen og smag til med salt og peber.

5. Vend den cremede sauce med rejer og spinat sammen med pastaen og top med revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten. Ekstra smag: Top med revet skal fra en skyllet økologisk citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre