Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lækker pastaret med frisk pasta og hvidløgsrejer vendt i en cremet sovs af paprika, løg, cremefine, cherrytomater og frisk spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 200 gramcherrytomater
- 1 spskpaprika
- 400 gramstore rejer med hvidløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 75 gramspæde spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl tomaterne og skær dem i halve.2
Varm en pande op med olivenolie og svits paprika, løg og tomater. Tilsæt hvidløgsrejerne og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad det hele simre på lavt blus, mens du koger pastaen. Tilsæt evt. lidt mere vand eller cremefine, så panden ikke koger tør.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.4
Skyl spinaten og vend den i saucen. Smag til med salt og peber.5
Server den cremede pasta med hvidløgsrejer i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle tomaterne.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.