Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem pastasalat og vendt den i en lækker cremet karrydressing. Pastasalaten bliver serveret som tilbehør til saftige kyllingefileter i svøb. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 2 stkblandede peberfrugter
- 150 gramedamamebønner
- 1 stkrødløg
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.3
Rør cremefraiche, mayonnaise og karry sammen og smag til med salat og peber.4
Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.5
Vend pasta, peberfrugt, edamamebønner og rødløg sammen med karrydressingen og top med hakket persille.6
Server den cremede pastasalat som tilbehør til kyllingen i svøb. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og vende i pastasalaten.