Cremet rodfrugtsuppe med sprød rugbrødstopping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 1 dåsekikærter
  • 8 dlvand
  • 6 skiverugbrød
  • 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet rodfrugtsuppe med sprød rugbrødstopping

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super nem og lækker rodfrugtsuppe med færdigskårne rodfrugter fra frost, kikærter og friskost. Serveret med sprød rugbrødstopping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 1 dåsekikærter
  • 8 dlvand
  • 6 skiverugbrød
  • 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits rodfrugterne. Skyl kikærterne og tilsæt dem sammen med vandet. Lad det simre under låg i ca. 15 min.

3. Smuldr rugbrødet med hænderne og vend det med en god sjat olivenolie og salt.

4. Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det sprødt i ovnen i ca. 10 min. Rugbrødet bliver endnu sprødere, når det køler lidt af.

5. Blend suppen og rør friskosten i. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen i skåle og top med sprød rugbrødstopping. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smuldre rugbrødet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre