Cremet spinat i peanutsauce. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 3 spskpeanutbutter
  • 150 gramfriske spinatblade*
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker ret med røde linser, peberfrugter og spinat i en lækker cremet sauce af peanutbutter, kokosmælk og hakkede tomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl de røde linser.

3. Varm en dyb gryde med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt røde linser, hakkede tomater og kokosmælk og lad det simre i ca. 10 min.

4. Skyl peberfrugterne og skær dem ud efter eget ønske. Tilsæt peberfrugter og peanutbutter og lad retten simre videre i ca. 15 min.

5. Skyl spinaten og tilsæt spinaten lige inden servering. Smag til med salt og peber.

6. Server den cremede spinat i peanutsauce med dampende varme ris og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. Ekstra smag: Svits lidt rød karry sammen med løg og hvidløg. Smag til med limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre