Crispy chicken med mexicansk tomatsovs og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Crispy chicken med mexicansk tomatsovs og ris

I samarbejde med

2.0, Populær

Her har vi lavet pankopaneret kylling og en smagfuld mexicansk tomatsovs med løg, peberfrugt, hakkede tomater og taco-krydderi. Retten serveres med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i tynde strimler. Pil skrællen af løgene og skær dem i tynde strimler.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits peberfrugt og løg ved middelvarme. Tilsæt hakkede tomater og taco-krydderiet og lad sovsen simre. Smag til med salt og peber.

4. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld pankoen i en anden dyb tallerken og bland med lidt salt og peber. Vend først kyllingestykkerne i det sammenpiskede æg og herefter i pankoen.

5. Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigelig med rapsolie ved middelvarme, til de har fået en gylden farve.

6. Server de sprøde kyllingestykker med den smagfulde tomatsovs, ris og løse majs på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skylle peberfrugterne og hælde pankoen i en dyb tallerken.

Ekstra smag: Tilføj mere taco-kryddermix. Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre