Crispy torsk serveret med ris, masala-sauce og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 stkæg
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 450 gramfrosne bønner
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Crispy torsk serveret med ris, masala-sauce og bønner

I samarbejde med

En lækker ret med crispy torskeloins vendt i pankorasp og serveret med ris, bønner og en smagfuld sauce rørt med tikka masala og kokosmælk. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 stkæg
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  • 450 gramfrosne bønner
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hæld tikka masala-sauce og kokosmælk op i en gryde eller kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.

3. Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend med salt og peber.

4. Skær fisken i mindre stykker og vend først fiskestykkerne i ægget og herefter i raspen.

5. Steg de panerede fiskestykker på en pande i rigeligt med olie ved middel varme.

6. Imens fisken steger: Kog bønnerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 5 min.

7. Server de panerede torskestykker med dampende varme ris, masala-sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre