Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med crispy torskeloins vendt i pankorasp og serveret med ris, bønner og en smagfuld sauce rørt med tikka masala og kokosmælk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 350 gramtikka masala sauce
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskmajsstivelse
- 1 stkæg
- 100 grampanko eller almindelig rasp
- 400 gramtorskeloins el. torskefilet
- 450 gramfrosne bønner
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hæld tikka masala-sauce og kokosmælk op i en gryde eller kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.3
Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend med salt og peber.4
Skær fisken i mindre stykker og vend først fiskestykkerne i ægget og herefter i raspen.5
Steg de panerede fiskestykker på en pande i rigeligt med olie ved middel varme.6
Imens fisken steger: Kog bønnerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 5 min.7
Server de panerede torskestykker med dampende varme ris, masala-sauce og bønner. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også smage saucen til.