Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Så er der nem aftensmad! Du skal blot varme resterne fra gårsdagens svenske pølseret og servere med gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra svensk pølseret
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkgrøn peberfrugt
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm retten fra i går i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber. Husk at gennevarme resterne til minimum 75 grader, da retten indeholder spinat.2
Server pølseretten med skyllede cherrytomater, agurk og peberfrugt skåret i stave til gnavergrønt.3
Velbekomme!