De lækreste Nutella-croissanter

Ingredienser

( 12 stk. )

  • 275 grambutterdejsplader
  • 100 gramNutella
  • 50 gramhasselnødder
  • 1 stkæg
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno er vi VILDE med Nutella - og det er vores unger også! Her har vi lavet super nemme og sprøde Nutella-croissanter med hakkede hasselnødder. Vi har brugt færdiglavet butterdej, så det er ekstra nemt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Lad butterdejspladerne tø op. Del hver plade i to og rul dem ud til et kvadrat.

3. Læg en stor teskefuld Nutella i midten og smør det lidt ud. Fold hvert hjørne mod midten, så dejen dækker Nutellaen, tryk forsigtigt dejen sammen på midten.

4. Hak hasselnødderne. Pensl dejen med sammenpisket æg og drys hasselnødderne ovenpå.

5. Bag hornene i ca. 15 minutter til de er blevet gyldne og dufter dejligt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære dejen ud, toppe med Nutella og pensle med æg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre