Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Det er måske lige lovligt overskudsagtigt at have hjemmesyltede ting i køleskabet, når man er en børnefamilie med fart på. Men faktisk er det mega nemt at sylte. Her har vi lavet syltede græskar, men du kan også sagtens bruge squash. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkhokkaido- el. alm. græskar
- 2.5 dleddike
- 450 gramsukker
- 0.5 dlsød chilisauce
- patentglas
Fremgangsmåde
1
Skræl græskaret - hvis du bruger squash, så bare behold skrællen på men skyl den grundigt.2
Skær græskarret i mindre skiver af ca. 0.5 - 1 cm i tykkelsen.3
Bring eddike, sukker og sød chilisauce i kog i en gryde og tilsæt græskarstykkerne. Lad dem koge i ca. 20 minutter. Når de er blevet klare, er de færdige.4
Kom græskar og lage i et skoldet patentglas og opbevar dem et mørkt og køligt sted.5
Nyd dem i en salat, på leverpostejsmaden eller som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!Tip
Vælg et stort græskar, der vejer ca. et kilo. Du kan også bruger opskriften til syltede squash i stedet.