De nemmeste (og mega lækre) syltede græskar

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 stkhokkaido- el. alm. græskar
  • 2.5 dleddike
  • 450 gramsukker
  • 0.5 dlsød chilisauce
  •  patentglas
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

De nemmeste (og mega lækre) syltede græskar

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Det er måske lige lovligt overskudsagtigt at have hjemmesyltede ting i køleskabet, når man er en børnefamilie med fart på. Men faktisk er det mega nemt at sylte. Her har vi lavet syltede græskar, men du kan også sagtens bruge squash. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkhokkaido- el. alm. græskar
  • 2.5 dleddike
  • 450 gramsukker
  • 0.5 dlsød chilisauce
  •  patentglas

Fremgangsmåde

1. Skræl græskaret - hvis du bruger squash, så bare behold skrællen på men skyl den grundigt.

2. Skær græskarret i mindre skiver af ca. 0.5 - 1 cm i tykkelsen.

3. Bring eddike, sukker og sød chilisauce i kog i en gryde og tilsæt græskarstykkerne. Lad dem koge i ca. 20 minutter. Når de er blevet klare, er de færdige.

4. Kom græskar og lage i et skoldet patentglas og opbevar dem et mørkt og køligt sted.

5. Nyd dem i en salat, på leverpostejsmaden eller som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!

Tip

Vælg et stort græskar, der vejer ca. et kilo. Du kan også bruger opskriften til syltede squash i stedet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre