Deller, æggewrap og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen. Smør den med friskost og top med skyllede salatblade og en flækket delle eller to fra gårsdagens aftensmad.

2. Pisk et æg eller to sammen i en skål og krydr med lidt salt og peber. Hæld æggeblandingen på en pande med lidt olivenolie og steg den som en pandekage, til den er stivnet. Lad være med et vende den. Lad den køle lidt af på et stykke bagepapir og fyld den med vasket rød peberfrugt befriet for kerner og lidt salat - eller brug det fyld, du bedst kan lide. Rul sammen med bagepapir omkring - ligesom en kebab.

3. Skyl cherrytomaterne og pak dem i madpakken sammen med et par skyllede blommer og lidt knækbrød.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du kan finde det, så vælg Svanemærket bagepapir. Det er uden fluorstoffer, der mistænkes for at være hormonforstyrrende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre