Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Denne fiskeopskrift er en af de nemmeste, der findes - og fantastisk til selv de mest sarte fiskeganer. Lækker torsk i lynhurtig tomatsauce - og det hele er lavet i en og samme pande. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 pottepersille
- 2 dåsehakkede tomater
- 0.5 stkcitron
- 400 gramtorskefilet
- salt
- peber
- alufolie
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skær løget i tern. Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern. Skyl og hak persillen.3
Steg løg og peberfrugter i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande. Tilsæt hakkede tomater og halvdelen af persillen og bring det i kog, så det simrer. Smag til med citronsaft og salt og peber.4
Krydr fisken med salt og peber og læg den forsigtigt i tomatsaucen. Dæk panden med alufolie og lad retten simre i ca. 5 minutter, til fisken er gennemstegt og deler sig i flager, når du trykker på den med en gaffel.5
Servér med dampende varme ris og resten af persillen på toppen.6
Velbekomme!Tip
Du kan sagtens bruge andre typer lys fisk - f.eks. sej, rødspættefilet og lign. Husk blot, at bruger du frossen fisk, skal den tøs op på forhånd. Vidste du i øvrigt, at hakkede tomater på dåse også tæller med i de officielle kostråd om "Seks om dagen"? Måske ikke, men det gør de!