Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
60+ min
De ligner måske en klassisk doughnut, men som altid skal man ikke dømme på udseendet! Der er nemlig tale om de lækreste frugt-is lavet af kaki-, sharonfrugt. De er dyppet i græsk yoghurt, drysset med krymmel og smager super godt. Spis dem som en god snack eller dessert, som ikke er helt så syndig som en almindelig doughnut eller klassisk is. Kan du ikke finde sharonfrugter, så kan du sagtens bruge fersken. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stksharon- eller kakifrugt
- 3 dlgræsk yoghurt
- 1 spskakaciehonning
- 0.5 spskvaniljesukker
- valgfri krymmel
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skær frugterne ud i runde skiver af ca. 1 cm i tykkelsen. Skær et hul i midten af skiverne, så de har form som en doughnut. Læg skiverne på en tallerken beklædt med bagepapir og sæt dem i fryseren i en time.2
Bland græsk yoghurt med honning og vaniljesukker. Dyp de kolde frugtskiver i yoghurten og drys med yndlingskrymmel. Læg igen skiverne på bagepapir og frys dem i 4-5 timer.3
Så må der endelig smovses!4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at dyppe frugtskiverne i yoghurtblandingen og drysse med krymmel.