Durum med kebab, grøntsager, dressing og pommes frites

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 grampommes frites
  • 300 grammarineret kebabkød
  • 1 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Durum med kebab, grøntsager, dressing og pommes frites

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

I aftenens køkken kommer der helt sikkert til at dufte af shawarma-bar, for i dag serverer vi durum med kebab med grøntsager, dressing og pommes frites. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 grampommes frites
  • 300 grammarineret kebabkød
  • 1 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Læg pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne.

2. Steg kebabkødet på en pande efter anvisningen på pakken.

3. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skyl spinaten.

4. Lav en hurtig dressing af creme fraiche, presset hvidløg, salt og peber.

5. Lun tortillaerne.

6. Lav din egen favoritdurum og server med pommes frites og dyppelse. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre