Durumboller med fuldkorn

Ingredienser

( Ca. 16 styk )

  • 3 dlvand- koldt
  • 1 dlkogende vand
  • 50 gramgær
  • 1/2 dlolivenolie
  • 3 spskakaciehonning*
  • 200 gramdurummel
  • 350 gramhvedemel
  • 50 gramfuldkornshvedemel
  • 2 tsksalt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse boller er lavet med både durum og fuldkorn, og smager mega godt! Både i madpakken og til sultne unger om eftermiddagen efter en lang dag i skole og institution. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Rør koldt og kogende vand sammen, så det er lillefingerlunt. Rør gær, olivenolie, og honning ud i vandet. Tilsæt mel og salt og rør som en gal - det er klart bedst at bruge en røremaskine. Så giver du den på fuld drøn i 5-10 minutter.

3. Lad dejen hæve tildækket i 30 min.

4. Brug nu en ske til at sætte små boller på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dem med lidt durummel på toppen og bag bollerne i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er smukt gyldne på toppen og lyder hule, når du banker på dem i bunden.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre