Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En herlig efterårsgryderet med skinke, kalkunbacon, champignon, gulerødder, perleløg og tomat. Vi serverer den med bulgur og frisk persille. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 50 gramkalkunbacon
- 300 gramsvinekød i tern
- 0.5 spskpaprika
- 200 gramgulerødder
- 250 grambrune champignon
- 100 gramperleløg
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 1.5 dlcremefine 15%
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skær kalkunbaconen i små tern. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kalkunbacon, svinekød i tern og paprika.3
Skræl gulerødderne, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Tilsæt det hele til retten og lad det stege med i ca. 5 min. Tilsæt perleløg, tomatpure, hakkede tomater og cremefine og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.4
Server efterårsgyden sammen med dampende varme bulgur og drys med friskhakket persille på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde. De kan også dække et fint bord.