Efterårsgryde med kalkunbacon og perleløg. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 50 gramkalkunbacon
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spskpaprika
  • 200 gramgulerødder
  • 250 grambrune champignon
  • 100 gramperleløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.5 dlcremefine 15%
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Efterårsgryde med kalkunbacon og perleløg. Hertil bulgur.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En herlig efterårsgryderet med skinke, kalkunbacon, champignon, gulerødder, perleløg og tomat. Vi serverer den med bulgur og frisk persille. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 50 gramkalkunbacon
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spskpaprika
  • 200 gramgulerødder
  • 250 grambrune champignon
  • 100 gramperleløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.5 dlcremefine 15%
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skær kalkunbaconen i små tern. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kalkunbacon, svinekød i tern og paprika.

3. Skræl gulerødderne, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Tilsæt det hele til retten og lad det stege med i ca. 5 min. Tilsæt perleløg, tomatpure, hakkede tomater og cremefine og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Server efterårsgyden sammen med dampende varme bulgur og drys med friskhakket persille på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre