Efterårsgryde med kalkunbacon og perleløg. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 50 gramkalkunbacon
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spskpaprika
  • 200 gramgulerødder*
  • 250 grambrune champignon
  • 100 gramperleløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.5 dlcremefine 15%
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En herlig efterårsgryderet med skinke, kalkunbacon, champignon, gulerødder, perleløg og tomat. Vi serverer den med bulgur og frisk persille. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skær kalkunbaconen i små tern. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kalkunbacon, svinekød i tern og paprika.

3. Skræl gulerødderne, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Tilsæt det hele til retten og lad det stege med i ca. 5 min. Tilsæt perleløg, tomatpure, hakkede tomater og cremefine og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Server efterårsgyden sammen med dampende varme bulgur og drys med friskhakket persille på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre