Enchiladas med spicy millionbøf og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra millionbøf
  • 300 gramkolde kogte ris
  • 300 gramløse majs
  • 2 spsktomatpuré
  • 0.5 spskkarry
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 75 gramrevet ost
  • 6 stkfriske abrikoser
  • 1 stkgul peberfrugt
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramsalatost i tern
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Enchiladas er spanske pandekager med fyld. Her har vi lidt utraditionelt fyldt dem med rester fra gårsdagens millionbøf, karry, majs og ris. Vi serverer dem med en lækker abrikossalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Rør resterne af kødsovsen sammen med ris, drænet majs, tomatpuré, karry og smag til med salt og peber.

3. Fordel kødsovsen på tortillaerne og rul dem sammen. Læg dem i et ildfast fad og fordel revet ost på toppen og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og har fået en flot gylden farve.

4. Skyl abrikosen, fjern stenen og skær kødet i både. Vask peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i mundrette stykker. Skyl salaten og bland sammen med peberfrugter, abrikoser, salatost, revet citronskal, saften fra en citron, olivenolie og smag til med salt og peber.

5. Server de lune enchiladas sammen med salaten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære abrikoser og peberfrugter i mindre stykker. Mere smag: Hvis du vil have lidt mexi-smag i dine enchiladas, kan du tilsætte spidskommen og stødt koriander. Du kan også give dem et ordentligt skud frisk chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre