Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super simpel ret med en færdig fajitablanding, hakket svinekød og hakkede tomater serveret med sprøde hjemmelavede tortillachips og guacamole. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.

2. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

3. Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.

4. Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

5. Server fajitaen med hakket svinekød i skåle toppet med guacamole og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne.

Ekstra smag: Tilsæt spidskommen og chili til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre