Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En super simpel ret med en færdig fajitablanding, hakket svinekød og hakkede tomater serveret med sprøde hjemmelavede tortillachips og guacamole. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket svinekød
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 6 stkfuldkornstortillas
- 300 gramguacamole
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.2
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.3
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.4
Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.5
Server fajitaen med hakket svinekød i skåle toppet med guacamole og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne.
Ekstra smag: Tilsæt spidskommen og chili til retten.