Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Nem aftensmad med fajita. Vi har brugt en færdig fajitablanding fra frost, spidskål og kidneybønner. Retten serveres med ris og creme fraiche på toppen. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 0.5 stkspidskål
- 1 dåsekidneybønner
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en dyb pande op med olivenolie og steg fajitablandingen.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem.4
Tilsæt spidskålen til fajitablandingen og steg det i ca. 5 min. Tilsæt kidneybønnerne og steg videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Server fajitaen med kidneybønner og spidskål med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter og friskpresset limesaft.