Fajita med kidneybønner og spidskål. Hertil ris og creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fajita med kidneybønner og spidskål. Hertil ris og creme fraiche.

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Nem aftensmad med fajita. Vi har brugt en færdig fajitablanding fra frost, spidskål og kidneybønner. Retten serveres med ris og creme fraiche på toppen. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en dyb pande op med olivenolie og steg fajitablandingen.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem.

4. Tilsæt spidskålen til fajitablandingen og steg det i ca. 5 min. Tilsæt kidneybønnerne og steg videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server fajitaen med kidneybønner og spidskål med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter og friskpresset limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre