Fajitagryde med kylling og bulgur. Hertil creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 190 gramcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fajitagryde med kylling og bulgur. Hertil creme fraiche.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her bruger vi en færdig nøglehulsmærket fajitablanding til en hurtig og lækker ret med kylling serveret med bulgur og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 190 gramcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingen. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min.

3. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Server fajitagryden med bulgur og top med creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, bulgur og salt i en gryde.

Ekstra smag: Krydr med spidskommen, paprika og kardemomme.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre