Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem ret med masser af smag! Vi bruger en færdig fajitablanding, hakkede tomater og kidneybønner og serverer med ris og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 spskspidskommen
- 1 spskpaprika
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, paprika og fajitablandingen. Skyl kidneybønnerne og tilføj hakkede tomater og kidneybønner. Lad retten simre i ca. 15 min.3
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Server fajitagryden med dampende varme ris og spejlæg på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.