Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Denne suppe er supernem at lave og smager skønt. Vi har brugt en færdig fajitablanding fra frost, hakkede tomater, kartofler og kidneybønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 0.5 spskspidskommen
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 dåsekidneybønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt kartoffeltern og fajitablandingen og svits i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og oregano og lad suppen simre i ca. 15 min.3
Kom kidneybønnerne i en si, skyl dem og tilsæt i suppen. Lad suppen simre i yderligere 10 min. og smag til med salt og peber.4
Server suppen i skåle og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.
Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.