Fajitasuppe med kartofler og kidneybønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dåsekidneybønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fajitasuppe med kartofler og kidneybønner

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Denne suppe er supernem at lave og smager skønt. Vi har brugt en færdig fajitablanding fra frost, hakkede tomater, kartofler og kidneybønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramkartofler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dåsekidneybønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt kartoffeltern og fajitablandingen og svits i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og oregano og lad suppen simre i ca. 15 min.

3. Kom kidneybønnerne i en si, skyl dem og tilsæt i suppen. Lad suppen simre i yderligere 10 min. og smag til med salt og peber.

4. Server suppen i skåle og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.

Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre