Fajitasuppe med kartofler og kidneybønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 0.5 spskspidskommen
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 dåsekidneybønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne suppe er supernem at lave og smager skønt. Vi har brugt en færdig fajitablanding fra frost, hakkede tomater, kartofler og kidneybønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt kartoffeltern og fajitablandingen og svits i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og oregano og lad suppen simre i ca. 15 min.

3. Kom kidneybønnerne i en si, skyl dem og tilsæt i suppen. Lad suppen simre i yderligere 10 min. og smag til med salt og peber.

4. Server suppen i skåle og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne. Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre