Falafel-bowl med pita og grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Falafler er fantastiske til at få vegetarmad i ungerne! De minder lidt om orientalske frikadeller, og så er de oftest friteret i olie.. Mums! Her sammensætter alle i familien deres egen lille "bowl" med pitabrød som tilbehør. Men du kan selvfølgelig også fylde falafler og grøntsager ned i selve i pitabrødet - det bestemmer du heldigvis helt selv. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken - eller tryk på kokkehuen i ingredienslisten og få opskriften på den hjemmelavede udgave.

2. Vask cherrytomaterne og halver dem. Vask agurken og skær den i mundrette stykker. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler. Skær top og bund af forårsløgene og skær resten i ringe. Skyl salaten. Stil det hele i små skåle eller anret det på et stort fad.

3. Rist sesamfrøene på en tør pande og lad dem køle af på en tallerken, når de har taget farve og "popper".

4. Rist pitabrødene på en brødrister eller varm dem i ovnen. Skær dem enten i trekanter eller halver dem, hvis du vil komme fyldet i.

5. Lad alle om bordet sammensætte deres yndlingsbowl i en suppeskål - det er mega hyggeligt! Server med guacamole, valgfri dressing og pitabrød som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Der er masser af snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at skære tomater, agurker, peberfrugt og forårsløg. Men husk at passe på fingrene og brug en børnevenlig kniv.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre