Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Det bliver super nemt i dag! Du skal blot opvarme kartofler og farsbrød fra i går, lave en hurtig salat og servere hele herligheden med tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler
- 100 gramrevet parmesan
- rester fra farsbrød
- 4 stktomater
- 2 stkavocado
- 1 stkrødløg
- tzatziki
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 225 grader varmluft og skær de bagte kartofler halvt over på langs. Tryk kartoffelkødet lidt ned med en spiseske. Top dem med revet parmesan og bag dem i ca. 15 minutter. Opvarm også farsbrødet i ovnen i ca. 15-20 minutter.2
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skræl rødløget og skær det i tynde skiver. Bland det med valgfri dressing.3
Server farsbrødet med parmesanbagte kartofler, salat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne halvt over og "knuse" kartoffelkødet. De kan også skære tomater og avocado i skiver.