Farsbrød med knuste kartofler, tzatziki og tomatsalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver super nemt i dag! Du skal blot opvarme kartofler og farsbrød fra i går, lave en hurtig salat og servere hele herligheden med tzatziki. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft og skær de bagte kartofler halvt over på langs. Tryk kartoffelkødet lidt ned med en spiseske. Top dem med revet parmesan og bag dem i ca. 15 minutter. Opvarm også farsbrødet i ovnen i ca. 15-20 minutter.

2. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skræl rødløget og skær det i tynde skiver. Bland det med valgfri dressing.

3. Server farsbrødet med parmesanbagte kartofler, salat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne halvt over og "knuse" kartoffelkødet. De kan også skære tomater og avocado i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre