Fettuccine med svampe og stegte løg

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramchampignon
  • 100 gramfriske spinatblade*
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkløg
  • 50 grampinjekerner
  • 1 spskakaciehonning*
  • 250 gramfrisk fuldkornspasta
  • 2 dlmælk
  • 1 dlkogevand
  • 75 gramrevet parmesan
  • 1 stkøkologisk lime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og hurtig pastaret med masser af svampe, spinat, parmesan - og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Vask og rens champignonerne. Skyl spinaten grundigt og hak hvidløget fint og skær løget i ringe. Rist pinjekernerne på en tør pande og stil dem til side.

2. Steg løgringene i en dyb pande eller en gryde i lidt olivenolie, til de er blevet bløde og brune. Det tager ca. 10-15 minutter. Har du en pande med låg eller bruger du en gryde, kan du fremskynde processen ved at lægge låg på. Men husk at røre jævnligt, så løgene ikke brænder på. Tilsæt hvidløg, champignoner, akaciehonning, krydr med salt og peber og steg videre i ca. fem minutter. Tilsæt spinat og steg, til det er faldet lidt sammen.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld kogevandet fra i en skål.

4. Tilsæt nu mælk, kogevand og revet parmesan til grøntsagerne og rør godt. Smag til med salt, peber og limesaft. Hvis du synes, kan du jævne saucen med lidt maizena rørt ud i vand. Vend fettuccinen i saucen og server med ristede pinjekerner på toppen.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre