Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker og hurtig pastaret med masser af svampe, spinat, parmesan - og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramchampignon
- 100 gramfriske spinatblade
- 1 fedhvidløg
- 2 stkløg
- 50 grampinjekerner
- 1 spskakaciehonning
- 250 gramfrisk fuldkornspasta
- 2 dlmælk
- 1 dlkogevand
- 75 gramrevet parmesan
- 1 stkøkologisk lime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Vask og rens champignonerne. Skyl spinaten grundigt og hak hvidløget fint og skær løget i ringe. Rist pinjekernerne på en tør pande og stil dem til side.2
Steg løgringene i en dyb pande eller en gryde i lidt olivenolie, til de er blevet bløde og brune. Det tager ca. 10-15 minutter. Har du en pande med låg eller bruger du en gryde, kan du fremskynde processen ved at lægge låg på. Men husk at røre jævnligt, så løgene ikke brænder på. Tilsæt hvidløg, champignoner, akaciehonning, krydr med salt og peber og steg videre i ca. fem minutter. Tilsæt spinat og steg, til det er faldet lidt sammen.3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld kogevandet fra i en skål.4
Tilsæt nu mælk, kogevand og revet parmesan til grøntsagerne og rør godt. Smag til med salt, peber og limesaft. Hvis du synes, kan du jævne saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand. Vend fettuccinen i saucen og server med ristede pinjekerner på toppen.5
Velbekomme!