Figenkugler med kakao og kokos

Ingredienser

( Ca. 15 stk. )

  • 200 gramtørrede figner
  • 30 gramsolsikkekerner
  • 30 gramkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
  • 2 spskkokosolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Figenkugler med kakao og kokos

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

De er helt perfekte til madpakken og faldende blodsukker i ulvetimen - de her figenkugler. For selvom de er lavet helt uden sukker og med solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie, så kan de give et skud ny energi til trætte børn og voksne. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramtørrede figner
  • 30 gramsolsikkekerner
  • 30 gramkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
  • 2 spskkokosolie

Fremgangsmåde

1. Skær toppen af fignerne. Blend figner, solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammenhængende og klistret masse. Det tager ca. 3-5 minutter.

2. Form små kugler af frugtmassen og rul dem evt i kokosmel eller kakaopulver, hvis de skal være ekstra fine udenpå.

3. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de helst lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skær toppen af fignerne. De kan også komme alle ingredienserne i foodprocessoren og forme dem til kugler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre