Figenkugler med kakao og kokos

Ingredienser

( Ca. 15 stk. )

  • 200 gramtørrede figner
  • 30 gramsolsikkekerner*
  • 30 gramkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
  • 2 spskkokosolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

De er helt perfekte til madpakken og faldende blodsukker i ulvetimen - de her figenkugler. For selvom de er lavet helt uden sukker og med solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie, sü kan de give et skud ny energi til trÌtte børn og voksne. God fornøjelse!

FremgangsmĂĽde

1. SkĂŚr toppen af fignerne. Blend figner, solsikkekerner, kokosmel, kakaopulver og kokosolie i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammenhĂŚngende og klistret masse. Det tager ca. 3-5 minutter.

2. Form smĂĽ kugler af frugtmassen og rul dem evt i kokosmel eller kakaopulver, hvis de skal vĂŚre ekstra fine udenpĂĽ.

3. Opbevar kuglerne i en lufttÌt beholder i køleskabet. Og husk, at de helst lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde.

4. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn vÌre med til at skÌr toppen af fignerne. De kan ogsü komme alle ingredienserne i foodprocessoren og forme dem til kugler.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre