Dadelstænger med kakao og valnødder

Ingredienser

( Ca. 15 styk )

  • 150 gramdadler*
  • 50 gramvalnødder
  • 50 gramkokosmel
  • 2 spskkakaopulver
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dadelstænger er VIRKELIG lækre og perfekte til madpakken eller til faldende blodsukker i ulvetimen. Og det allerbedste? De er super nemme at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Befri dadlerne for sten, hvis de ikke er stenfri i forvejen. Vægten på dadlerne i ingredienslisten er uden sten. Blend dadler, valnødder, kokosmel og kakaopulver i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammehængende og klistret masse.

2. Form små stænger af frugtmassen. Hvis du har madpakkepapir eller lignende på lager, så pak halvdelen af figenstangen ind med et fint bånd om. Det er ret hyggeligt!

3. Opbevar dadelstængerne i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage stenene ud af dadlerne. De kan også sagtens være med til at forme massen til stænger.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre