Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super lækker måde at spise fisk på. Vi har paneret lækre torske-stykker og fyldt dem i tortillas med mangosalat, dressing og friske koriander. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramtorskeloins el. torskefilet
- 2 stkæg
- 150 grampanko eller almindelig rasp
- 1 stkmango
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 1 stkavocado
- 1 stklime
- 1 pottefriske koriander
- 2 dlcreme fraiche 13 %
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskpaprika
- 1 spskketchup
- 6 stkfuldkornstortillas
- tørret chili
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær torsken i mindre stykker.2
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend det med lidt salt og peber. Vend torsk-stykkerne i det sammenpiskede æg og efterfølgende i raspen.3
Steg fisken i lidt olie på en pande. Vend fisken forsigtigt undervejs, så den ikke smuldrer. Dæk de færdigstegte stykker med alufolie mens du laver resten.4
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i tern. Skyl agurken, del den på langs og fjern kernerne i midten ud. Skær resten i tern.5
Skræl løget og skær det i strimler. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hak halvdelen af korianderne. Bland alle grøntsagerne sammen til en lækker salat sammen med friskpresset limesaft, olie, salt og peber.6
Rør en hurtig dressing af creme fraiche, presset hvidløg, paprika, ketchup og lidt chili efter smag. Smag til med salt og peber.7
Lun tortillaerne i ovnen eller på en pande.8
Server de panerede fiskestykker sammen med mangosalat, dressing og lidt friske koriander på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære mangoen i tern. De kan også panere fiskestykkerne.