Fiskeburger med fiskefilet, mayo, agurk og æbler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 1 stkagurk
  • 4 stkæbler
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 75 grammayonnaise
  • 1 brevdild dip pulver
  • 1 stkcitron
  •  ketchup
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskeburger med fiskefilet, mayo, agurk og æbler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Fiskefileter serveret i burgerboller smager mega godt. Her serverer vi dem med dilddip, æbler, agurk og salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 1 stkagurk
  • 4 stkæbler
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 75 grammayonnaise
  • 1 brevdild dip pulver
  • 1 stkcitron
  •  ketchup
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.

2. Steg fiskefileterne på en pande i rigeligt med olie. Vend dem forsigtigt undervejs.

3. Skyl grøntsager og frugt og skær det hele i skiver, både og strimler, som du nu synes.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

5. Bland mayoen sammen med dild-pulveret og skær citronen i skiver.

6. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker og æbler i skiver eller stave. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre