Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Fiskefileter serveret i burgerboller smager mega godt. Her serverer vi dem med dilddip, æbler, agurk og salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 grampaneret fiskefilet
- 1 stkagurk
- 4 stkæbler
- 0.5 stkicebergsalat
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 75 grammayonnaise
- 1 brevdild dip pulver
- 1 stkcitron
- ketchup
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.2
Steg fiskefileterne på en pande i rigeligt med olie. Vend dem forsigtigt undervejs.3
Skyl grøntsager og frugt og skær det hele i skiver, både og strimler, som du nu synes.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.5
Bland mayoen sammen med dild-pulveret og skær citronen i skiver.6
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker og æbler i skiver eller stave. De kan også dække bord.