Fiskedeller med dild, ovnbagte rodfrugter og grov remoulade

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 1 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med dild, ovnbagte rodfrugter og grov remoulade

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En dejlig fiskeret med en færdig fiskefars tilsat friskhakket dild, kartofler og rodfrugter bagt i ovnen, serveret med hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 1 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Vend kartoflerne sammen med de frosne rodfrugter, en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Kom kartoflerne og rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.

4. Skyl dilden og hak den fint. Vend dilden sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med lidt rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

5. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.

6. Server de stegte fiskedeller sammen med de ovnbagte rodfrugter og den hjemmerørte remoulade. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.

Ekstra smag: Server fiskedellerne med citroner i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre