Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig fiskeret med en færdig fiskefars tilsat friskhakket dild, kartofler og rodfrugter bagt i ovnen, serveret med hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 1 pottedild
- 400 gramfiskefars
- 2 dlmayonnaise
- 100 grampickles
- 0.5 spskkarry
- bagepapir
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Vend kartoflerne sammen med de frosne rodfrugter, en god sjat olivenolie, salt og peber.3
Kom kartoflerne og rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.4
Skyl dilden og hak den fint. Vend dilden sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med lidt rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.5
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.6
Server de stegte fiskedeller sammen med de ovnbagte rodfrugter og den hjemmerørte remoulade. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.
Ekstra smag: Server fiskedellerne med citroner i både.