Fiskedeller med kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 20 stkcherrytomater
  • 30 gramrucola
  • 1 stkrødløg
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  •  parmesan
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartoffelsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Fiskedeller serveret med en fyldig kartoffelsalat med ærter, cherrytomater, rucola og parmesan. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 20 stkcherrytomater
  • 30 gramrucola
  • 1 stkrødløg
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  •  parmesan
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Kog dem møre i letsaltet vand og lad ærterne koge med i de sidste 2 min. - så sparer du på strømmen. Overhæld herefter begge dele med koldt vand.

2. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne sprøde og gyldne på begge sider.

3. Skyl cherrytomater og rucola og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomaterne i halve og rødløget i små tern.

4. Vend kartofler og ærter sammen med cherrytomater, rødløg og rucola.

5. Rør olivenolie og eddike sammen. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Top med friskrevet parmesan og smag til med salt og peber.

6. Server fiskedellerne med kartoffelsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og rucolaen og pille skrællen af rødløget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre