Fiskedeller med kartofler, bønner og persillesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye kartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 400 gramfiskefars
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 1 pottepersille
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartofler, bønner og persillesovs

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En dejlig sommerret med fiskefrikadeller lavet af en færdigrørt fars, nye kartofler, grønne bønner og persillesovs lavet med cremefine og masser af frisk persille. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye kartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 400 gramfiskefars
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 1 pottepersille
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt til sidst de frosne grønne bønner og lad dem koge med de sidste 5 min.

2. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

3. Imens fiskedellerne steger: Kom cremefine op i en kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring til den har den rette konsistens.

4. Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen i sovsen og smag til med salt og peber.

5. Server de lune fiskedeller sammen med kartofler, bønner og persillesovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne og skylle persillen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre