Fiskedeller med lun kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramsmå kartofler
  • 100 gramedamamebønner
  • 8 stkradiser
  • 400 gramfiskefars
  • 75 grampesto
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en nem og lækker omgang aftensmad: Fiskedeller med lun kartoffelsalat og pesto. Du vælger helt selv, om du vil købe fiskefarsen færdig eller lave den selv. Vil du lave den selv, så klikker du blot på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften. Husk blot at tilføje den til din indkøbsliste. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, når du stikker i dem med en gaffel. Det tager 15-20 minutter. Overhæld kartoflerne med koldt vand og stil dem til side.

2. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand og lad dem stå i ca. fem minutter. Hæld vandet fra. Skyl radiserne og skær dem i skiver.

3. Form fine fiskedeller af fiskefarsen og steg dem i en blanding af smør og olivenolie på en pande. Vend dem et par gange undervejs og pas på ikke at give dem for meget varme, så de bliver sorte.

4. Skær kartoflerne i skiver og vend dem med pesto og edamamebønner. Fordel radiserne på toppen og server sammen med de lune fiskedeller.

5. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme en fiskedelle eller to til ungernes madkasser!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre