Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Vi er vilde med fiskedeller hos Mambeno! Her er de lavet med rejer og grønt og bliver serveret med frisk pasta og Glyngøres NemFisk-blanding. Vi har testet den, og den er helt uden tilsætningsstoffer, så den er fin at bruge de dage, hvor det skal gå lidt stærkt :o)
Portioner
Ingredienser
- 225 gramtorskefilet
- 1 tsksalt
- 1/2 stkløg
- 1 stkæg
- 60 gramhvedemel- svarer til 3 spsk.
- 75 gramfrosne pillede rejer
- 2 stkforårsløg
- 150 gramgulerødder
- 1 tskkarry
- 25 gramsmør
- 1 pakkefrisk fuldkornspasta
- 1 poseGlyngøre NemFisk citronsauce
- 1 dlmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 spskakaciehonning
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tø rejerne op.2
Kør torskefilet og salt i en foodprocessor, til du har en grov fars. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du bare hakke fisken fint med din største og bedste kniv.3
Hak løget fint og bland det med fisken, æg, hvedemel, rejer, fint skårede forårsløg, fint revne gulerødder, karry og lidt kværnet peber i en skål. Steg først en lille prøvedelle på panden, så du er sikker på, at krydringen er, som du kan lide den.4
Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller med skeen og håndfladen. Lad dem stege i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de har en fin, gylden og sprød overflade. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver sorte.5
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og varm sauceblandingen op i en gryde. Tilsæt mælk, halvdelen af bouillonen og smag til med honning og salt og peber og evt. lidt mere bouillon. Server med de nystegte fiskedeller.6
Velbekomme :o)Tip
Du kan sagtens udskifte pastaen med f.eks. kogte kartofler, eller bare spise fiskedellerne på et stykke rugbrød med remo på toppen.