Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En nem og hurtig ret med små fiskedeller på spyd serveret med dildkartofler og en færdig sommerslaw tilsat ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramnye danske kartofler
- 1 pottedild
- 200 gramfrosne ærter
- 350 gramfærdig sommerslaw
- 400 grammini fiskefrikadeller
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne. Er kartoflerne store, så skær dem evt. i mindre stykker. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skyl dilden og hak den fint. Vend kartoflerne sammen med dilden og lidt olivenolie.2
Kom ærterne i en si og overhæld dem med kogende vand. Vend dem sammen med sommerslawen og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra olivenolie.3
Sæt fiskedellerne på spyd og lun dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er gennemvarme.4
Server fiskedellerne på spyd med dildkartofler og sommerslaw med ærter og dressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte fiskedellerne på spyd.