Fiskedeller på spyd serveret med dildkartofler og sommerslaw med ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramnye danske kartofler
  • 1 pottedild
  • 200 gramfrosne ærter
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller på spyd serveret med dildkartofler og sommerslaw med ærter

I samarbejde med

En nem og hurtig ret med små fiskedeller på spyd serveret med dildkartofler og en færdig sommerslaw tilsat ærter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramnye danske kartofler
  • 1 pottedild
  • 200 gramfrosne ærter
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 400 grammini fiskefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne. Er kartoflerne store, så skær dem evt. i mindre stykker. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skyl dilden og hak den fint. Vend kartoflerne sammen med dilden og lidt olivenolie.

2. Kom ærterne i en si og overhæld dem med kogende vand. Vend dem sammen med sommerslawen og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra olivenolie.

3. Sæt fiskedellerne på spyd og lun dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er gennemvarme.

4. Server fiskedellerne på spyd med dildkartofler og sommerslaw med ærter og dressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte fiskedellerne på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre